Временна организация на движението в Благоевград за фестивала „Франкофоли“ на 21 и 22 юни

Временна организация на движението ще бъде въведена в Благоевград на 21 и 22 юни, по време на фестивала „Francofolies. Благоевград”. Целта е да бъде осигурено безпроблемно  движение на МПС в областния център.

Движението за всички моторни превозни средства и масовия градски транспорт ще бъде спряно в двете посоки по улица „Александър Стамболийски“, в участъка от кръстовището с булевард „Свети Димитър Солунски“ до кръговото кръстовище с улица „14 полк“, за периода от 17.00 часа на 21.06. до 06:00 часа на 22.06.2019 г. Ограничението ще важи и за 22.06.2019 г. до 06.00 часа на 23.06.2019 г. Определен е обходен маршрут, като движението ще се извършва по бул. „Васил Левски“ и ул. „Джеймс Баучер“.

При необходимост движението ще бъде спряно за всички моторни превозни средства и масовия градски транспорт по западната пътна лента на улица „14 полк“, в посока от кръговото кръстовище с улица „Александър Стамболийски“ до кръговото кръстовище с улица „Свобода“.  Движението ще се осъществява по улица „Полковник Дрангов“, като ще се контролира от ОД на МВР – Благоевград.

Автомобили ще могат да бъдат паркирани по ул. „Александър Стамболийски“ след кръстовището с кръговото движение, като входът ще бъде от страната на бул. „Джеймс Баучер“. При необходимост ще може да се паркира и по дясната лента за движение по „14 полк“, в посока ЗМКА, както и на паркинги в близост до парк „Македония“.

Апелът е за безпрепятственото осъществяване на движението, жителите и гостите на Благоевград да бъдат внимателни и толерантни на пътя.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *