Връчват акциите на Левски на Павел Колев

Журналистът Сашо Диков, който изпълнява важната роля на преносител на акциите, заяви, че Васил Божков е променил своето решение и ценните книжа ще бъдат връчени на Павел Колев, съобщава гонг.бг.

“При мен няма нищо скрито-покрито. Тук съм, защото в 12 часа трябва да изпълня волята на мажоритарния собственик на Левски. Той си промени волята. Неговата воля е следната – в 9 часа и 41 минути той е написал следното: “Сашо, защо ББ не иска да ги оставим на Левски и той да се оправя после. Нали е най-големият фен?”.

“По силата на този SMS ще връча акциите на Павел Колев. Обадих му се по телефона, той каза, че ще ги приеме. С юридическите подробности не съм запознат, но това, че те ще ги приемат, по никакъв начин не променя волята на мажоритарния собственик, че новият избор е Бойко Борисов”, заяви Диков.

“Обясниха ми, че няма проблем чисто законно Бойко Борисов да приеме акциите и да ги прехвърли на когото иска. Току-що получих експресна консултация, че премиерът няма проблем да приеме акциите, той няма проблем да получи тези акции. Единствено трябва да ги декларира“. “, заяви Диков.

Във връзка с обвиненията, че има връзка с Божков и затова е негов куриер, журналистът отговори:

“Йоана Чолакова е племенница на моята бивша съпруга. Сега ми е повече от племенница, така че тя е прекрасно момиче“.

“Топката е изцяло в полето на Борисов. Получи се провокация аз да нося акциите на Борисов. Щеше да е коренно различно, ако Тити беше преносител. Ако Левски не бъде спасен, вината ще бъде в Борисов. Божков ги прехвърля на човека, който според него е виновен за краха на Левски”, заяви Диков.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *