HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Всеки втори зрелостник в гимназия “Яне Сандански” – отличник

Всеки втори зрелостник в гимназия “Яне Сандански” в Сандански е отличник. От 104-ма завършващи от випуск 2017 година в най-старата гимназия в курортната община 40 получиха специални плакети за отличен успех. “Въпреки че няма пълен отличник, произведените отличници са най-много в школото от десетилетия”, заяви директорът Снежана Николова. На тържествената церемония по връчването на дипломите специални плакети и грамоти получиха и тримата зрелостници с пълни шестици на държавните изпити Катрин Стоименова, Людмил Начев и Светослав Петров. Общият бал на випуска е “Много добър” /4. 90/.
Отличник на випуска е Симона Стоянова, следвана по успех от Катрин Стоименова, Маринела Колева, Полина Керанчева, Виталия Геренска и Оля Стоянова. 12 “а” клас завършва с успех 5. 51, ” в” клас с “Много добър” /5.09/, ” б” клас с успех “Много добър” /5.05/, ” г” клас – 4.55, “д” с 4.54 и 12 “е” клас с успех 4. 40.
Дипломите на завършващите връчи директорката С. Николова, която се обърна към всички с думите: “Нека този ден за всички вас зрелостници да е ден на равносметка, да успеете в живота и да продължите напред със силата и вярата”.
ЛИДИЯ МАНЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *