Всеки човек с iPhone е добре да знае това

Макар съвременните смартфони с марка iPhone да не се зареждат толкова продължително време, колкото преди, потребителите винаги се вълнуват от възможности, които допълнително съкращават този процес. Именно това е и една от причината почитателите на Apple да се заглеждат към топовите устройства на други производители, които обаче са снабдени с технологии за бързо зареждане. iPhone също може да се зарежда по-бързо. Предлагаме 3 възможности.

1. Този метод се използва от много хора, които са съобразили, че зареждането става доста по-бързо, ако изключат устройството или пък го настроят на самолетен режим. В това състояние, разбира се, не можете да използвате своя телефон, докато процесът на зареждане не приключи.

2.- Влезте в настройките на батерията и включете „Режим на пестене“ (Low Power Mode). Огромен плюс е, че когато батерията се зареди до 80%, режимът автоматично се изключва. Така ще зареждате телефона си с 30% по-бързо.

3. Заредете iPhone през зареждащия кабел на iPad-а. Така ще използвате ток с мощност и сила 12W и 2.4А, докато иначе ползвате само 5W и 1A. А дали може нещо да се обърка? На сайта на Apple пише, че този подход е напълно безопасен. Използването на тези три начина за бързо зареждане ускоряват процеса с до 50%. Т.е. iPhone 7 може да бъде зареден не за три часа, а за примерно 2 часа. Полезно!
Източник: Profit.bg.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *