Всички вече го разпознават! Тодор от Сандански, изумил журито в “Гласът на България”, е младоженец

Таксиметровият шофьор Тодор Симеонов от Сандански, който впечатли журито в “Гласът на България”, вече е разпознаваем в родния си град.
След успеха в шоуто хората го разпознават. “Познах те”, му казала клиентка, която качил в таксито си. За съжаление на момичетата Тодор е младоженец. Той е семеен от една година, а съпругата му в последната година е винаги до него. Тя е прекрасна жена, споделя Тошко.

Никога Тодор не е ходил на уроци по пеене и музика. Но сега е решил да се свърже със специалисти, за да му помогнат при следващите му представяния на сцената.

Бях се записал за предишния сезон, но нямах възможност да се прибера в България. Бях в Германия и това ми попречи.

Татко винаги е казвал, че пея добре, съветите от него съм вземал. Той е бил музикант навремето, каза Тодор.

Бях оптимист, вярвах, че ще се обърнат и четиримата треньори. Избрах Камелия стратегически, защото пея в нейния жанр и мисля, че може да ме изстреля напред.

Има доста добри участници, пеят уникално, силна конкуренция, но се готвя усилено за следващото излизане на сцената. Харесвам българския фолклор, българската естрада, а песента, която лежи на сърцето ми, е “Не казвай, любе”, споделя Тодор.

Както struma.bg, Тодор е от Сандански. Учил и живял в Германия той решил, че неговото място е в България и се върнал. Започнал работа като таксиметров шофьор в родния си град. Явяването му в шоуто “Гласът на България” е негова мечта и той успя да я сбъдне, като накара с прекрасния си глас да се обърнат и четиримата треньори в шоуто.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *