HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ВСИЧКИ ИЗТРЪПНАХА ОТ УЖАС! Откриха труп без глава, ръце и крака

Женски торс бе намерен в понеделник край брега на Копенхаген, докато полицията разследва изчезването на шведската журналистка Ким Вал, която за последно бе видяна с датския предприемач и изобретател Петер Мадсен, пише БТА.

“Трупът няма глава, ръце или крака”, съобщи пред журналисти Йенс Мьолер Йенсен от полицията в Копенхаген. Останките били забелязани от колоездач. В момента се извършва аутопсия и други тестове, съобщи Йенсен. Тялото е било във водата “известно време”, допълни той и уточни, че все още е “твърде рано” да се каже дали останките са на изчезналата журналистка.

30-годишната Ким Вал е в неизвестност от 10 август, когато отплавала с Мадсен на 17-метровата му подводница “Ю Си 3 Наутилус”. Подводницата потъна, а Мадсен беше спасен ден по-късно. Той отрича да извършил каквото и да било престъпление. На извадената от морето подводница не беше намерен никой. Мадсен първоначално твърдеше, че е оставил журналистката жива и здрава в Копенхаген. По-късно той промени показанията си и заяви пред съда, че тя е загинала при злополука на борда. Сега мъжът казва, че я е “погребал” в морето в залива Кьоге, южно от датската столица.

Копенхагенската полиция посочи, че Мадсен остава в ареста по предварителни обвинения в убийство. Делото не се гледа публично заради продължаващото разследване. Датските и шведските морски служби търсиха тялото на Вал в залива Кьоге и протока Йоресунд между Дания и Швеция с помощта на водолази, сонари и хеликоптери.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *