HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Всички се изненадаха какво минало крие Мариана Векилска! Съученици разкриха тайната й

Съученици на Марияна Векилска издават най-голямата й тайна. Днешната водеща била едно от най-желаните момичета на младини.

Впечатлявала с тяло и с буйна коса.

Векилска никога не говори за първите си стъпки в родния  шоубизнес. Когато била на 17 години тя се явила на конкурс за красота. Това било през 90-те години на изминалия век. Красивото момиче впечатлило журито с твърде изрязаното си боди. С което изпълнила гимнастическо съчетание. Всички се възхитили на невероятната й пластичност.

Наборите на Марияна още си спомнят деня когато след като грабнала титлата миската се появила в училище с короната. Тя я занесла в клас и си я сложила на главата най-демонстративно. Момчетата се тълпели по край нея. А момичетата се спукали от завист. Даже започнали да й викат „кралице”, пише блиц.

Малко след като спечелила титлата Векилска  станала едно от момичетата на „Визаж”. Но за съжаление само една година била в каталога на модната агенция. След което най-неочаквано прекратила модната си кариера.

На миската й хрумнала друга идея. Решила да става актриса. Пръст в новото й начинание имал нейният близък приятел по онова време Башар Рахал. Той бил вече първокурсник и станал неин ментор. Като я подготвял за сцената почти година. Незнайно защо Векилска не събрала кураж да се яви на изпитите. Записала се да следва икономика в УНСС.

Лека по лека водещата на „ Тази събота ” взела да губи самочувствие на красавица. То било смачкано от склонността й да пълнее. Битката с излишните килограми й се отразила зле. Въпреки, че Мариана от време на време влиза във форма зверските  диети я съсипват. Заради липсата на свободно време не може да ходи редовно на тренировки по плуване и бокс.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *