Всяка жена трябва да прочете това

Характерите и животите ни се влияят не само от гените, но и от това как са ни кръстили. Какво влияние има първата буква от името върху характера на жената?

A
Момичетата, чието име започва с първата буква от азбуката, са лидери по природа. Те обичат да командват и да бъдат първи във всичко. Анитата, Анелиите и Александрите са амбициозни, целеустремени, но при това и добри и открити. Харесвани и ценени са във всяка една компания и във всеки екип. Сред тях има доста творчески натури.

Б
Не са твърде много женските имена, започващи с тази буква – и повечето звучат твърдо и непреклонно, надарявайки носителките си с упорство и с умение да се борят за себе си и за близките си. Освен това Боряните, Богданите и Биляните много добре знаят какво искат от живота и не позволяват на други да влияят на убежденията им.

В
Тази буква, за разлика от предната, звучи по-меко. Валентините, Валериите, Верите и Викториите се отличават с мекота, отстъпчивост и умение да разрешават конфликти. Но това не означава, че те не могат да постигнат поставена цел! Просто най-вероятно ще напредват към нея внимателно, планирайки в подробности всяка стъпка.

Г
Галите, Герганите и Габриелите се открояват с оптимизъм и добро чувство за хумор. Освен това жените, чието име започва с тази буква, обикновено разбират от психология и винаги търсят нови знания. С тях е много интересно да си поговори човек.

Д
Дарините, Диманите и Дианите носят звучни и ярки имена. Затова имат и сложен характер. От една страна са много добродушни и винаги готови да помогнат, а от друга – могат да бъдат много взискателни и дори сурови понякога.

Е
Момичетата, чиито имена започват с тази буква, обикновено са много чаровни и могат да общуват с всеки. Освен това Елените, Евгениите и Емилиите се отличават с прям и простодушен характер – но при това могат да имат стремежа да постигнат високо обществено положение.

Ж
Тази буква надарява носителките на името с чувственост, ранимост и сантименталност. Не случайно поетите умишлено или подсъзнателно са писали най-красивите си произведения, посветени на Жана, Жасмин или Жозефин.

З
Зарите, Зорниците и Зоите често живеят в свой собствен свят, обичат да фантазират и да мечтаят. Освен това са много емоционални, могат да вземат всичко присърце. Но пък са невероятно предани и надеждни – особено към онези, които ги хвалят и издигат на пиедестал.

И
Носителките на име, започващо с тази буква, могат да се определят като активни и ярки натури. Те обичат изкуството, красивите вещи и разкошния живот. Но в характера на Илианите, Ирините и Иваните има една черта, над която си струва да поработят – те изказват мнението си по различни въпроси твърде рязко, обиждайки събеседника.

К
Дамите, чието име започва с тази буква, се отличават с дипломатичност, издръжливост и проницателност. Независимо от произхода си Катетата, Карините и Каролините умеят да се представят в най-добрата си светлина и да спечелят доверието на събеседника. При това те самите едва ли ще кажат твърде много за себе си, защото са донякъде прикрити и загадъчни.

Л
Лилиите, Лидиите и Лиляните се отличават с женственост, грация и артистичност. Освен това имат добър вкус, обичат да готвят и да поддържат дома си в ред. Падат си по комфорта и ще направят всичко възможно и близките им да се чувстват удобно и уютно. Често избират професии, в които да проявят този свой талант – или предпочитат да се посветят на домакинството.

М
Тази буква придава на носителката на името мекота и нежност. Мариите, Марините, Мониките и Магдалените правят впечатление на много мили, добри, грижовни и обичливи момичета. Те първи ще се притекат на помощ на нуждаещия се и само с една усмивка са способни да разтопят сърцето дори и на най-циничния и суров човек.

Н
Наталиите, Надеждите и Нините са активни и открити, дружелюбни и пъргави. Тези момичета са едни от малкото, които биха зарязали всички свои задачи, за да помогнат на друг, да му подложат рамо и да го подкрепят. Не случайно те винаги имат куп приятели и познати и са много харесвани във всеки служебен колектив.

О
Момичетата, чието име започва с тази буква, се отличават с упорство и трудолюбие. Те не могат да стоят на едно място, имат нуждата постоянно да се развиват и да научават нещо ново. Освен това Огняните, Олгите и Оливиите са уверени в себе си – и това често им помага да постигнат своите цели.

П
Носителките на име, започващо с тази буква, са спокойни и разумни, те рядко вършат нещо необмислено. При това Полините, Параскевите и Пламените са крайно емоционални и чувствителни. Те винаги се тревожат какво ли мислят околните за тях.

Р
Райните, Радостите и Ралиците са енергични и оптимистични натури. Те рядко се оплакват от житейски проблеми, но пък винаги зареждат позитивно околните. Тези момичета винаги отбягват конфликтите и се стараят да обърнат на шега всяка по-остра забележка в свой адрес.

С
Светланите, Стиляните и Софиите обичат да се открояват в тълпата. При това за тях не е от значение по какъв начин ще изпъкнат – дали с външен вид, поведение или успех в кариерата и личния живот. Във всички случаи не биха се радвали на „сиво ежедневие“. При това те са много тактични и дружелюбни.

Т
Момичетата, чието име започва с тази буква, са страстни, общителни и открити. Освен това имат свойството да вдъхновяват други хора за велики деяния и да вярват безусловно в успеха. Понякога обаче Танчетата, Теодорите и Терезите биват твърде праволинейни в умозаключенията си.

У
Имената, започващи с тази буква, звучат екзотично. Тази нестандартност се усеща и в характера на Урсулите, Уляните и Устините. Тези момичета са много чувствителни и четат околните като отворена книга. Освен това са склонни да проявяват великодушие към другите.

Ф
Фанитата, Феодорите и Фридите най-често предпочитат семейството пред кариерата. За тях е крайно важно да се грижат за някого и да създават уют и комфорт в дома си. Те са много женствени и деликатни, но могат да отстояват правата си и да отвърнат на удара.

Х
Христините, Хелените и Хрисияните са много целеустремени. Те винаги имат свое мнение по всички въпроси и са готови да го отстояват на всяка цена. За тях е важен статутът и материалното положение, но при това те винаги са щедри и добри към околните. Могат да се увличат по философия и психология.

Ц
Носителките на имена, започващи с тази буква, се отличават с остроумие и чувство за хумор. Те винаги са обградени с внимание и не си представят живота без други хора. При това обаче Цветелините и Цонките могат да изглеждат твърде капризни и дори високомерни.

Ч
Не са много имената, започващи с тази буква. Ние се сетихме само за Чая и Чудомира. Но носителките на такова име най-вероятно ще са спокойни и много възприемчиви към околния свят. Те са артистични и много талантливи, но понякога им липсва увереност в себе си. Повече мислят за другите, отколкото за себе си.

Ш
Шарлотите, Шаните и Шакирите се отличават със скромност и спокойствие, мечтателност и романтизъм. Те обичат да контролират ситуацията и не си падат по промените. Предпочитат друг да ги води и да стоят в сянка. Повече слушат, отколкото говорят.

Ю
Юлиите, Юлианите и Юноните съчетават в себе си целеустременост и мекота. Тези черти им помагат да преуспеят както в кариерата и личното си развитие, така и в семейния живот. Освен това за тях е характерно да мислят повече за себе си, отколкото за другите.

Я
Носителките на имена, започващи с последната буква от азбуката, се отличават с увереност в себе си и самодостатъчност. Много е трудно да им повлияете. Освен това Яните, Янините и Ярославите са енергични и взискателни към околните, понякога могат да бъдат и пресметливи.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *