HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Вторият човек в световното таекуон-до Марио Богданов с парти с 200 гости чества 50-г. юбилей, шефът на евроцентралата М. Прюит тропна българско хоро

Вицепрезидентът на световното таекуон-до Марио Богданов посрещна с изискано парти в благоевградско заведение повече от 200 гости по случай 50-ата си годишнина. Един микробус не стигна да събере многобройните подаръци за рожденика.
Най-близките му роднини избраха нетрадиционна изненада, като поканиха да пее на тържеството голямата македонска фолкзвезда Наум Петрески. Той вдигна всички на крака с най-популярните си хитове. На хорото се хвана дори шефът на европейската централа, англичанинът Майкъл Прюит, който очевидно се беше готвил специално за усвояване на характерните стъпки на българските народни танци.
От Корея пристигна президентът на световната централа Ри Йон Сон, наздравици вдигаха грандмайстор Ким Унг Чол, носител на най-високия IХ дан в азиатското бойно изкуство, висши представители на таекуондото в Украйна и Гърция, местни бизнесмени, колегите на юбиляря от ловната дружинка, бивши и действащи световни и европейски шампиони, прославили в последните 20 г. България по всички краища на планетата.
С блестящите си тоалети събираха възхитените погледи на гостите съпругата на М. Богданов – Антоанета, и двете му прекрасни дъщери Ивет и Любослава. Любимите жени на рожденика направиха препратка към специалното му хоби – българска история, с изпълненията на живо на танцова трупа, която представи сцени от прабългарския бит с танци, бой с мечове, ръкопашни схватки, стрелба с лък.
СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *