Топ теми

Втори рожден ден чества Детска млечна кухня “Пух” – Благоевград на сакралната дата 10.10., малките клиенти получиха подаръци

Детска млечна кухня “Пух” в Благоевград чества втория си рожден ден на сакралната дата 10.10. Екипът отбеляза тържествено събитието и разчупи питка за здраве и спорна работа.
Млечна кухня “Пух” през изминалите две години се доказа със своята отговорност в предоставяната качествена услуга, като се съобразява с индивидуалния вкус на всяко дете от 6-месечна до 3-годишна възраст. На Фейсбук страницата има предоставено меню за седмицата. Достатъчно е родителите да направят поръчка до 15 ч. на предходния ден и на следващия, прясно приготвена, храната ще бъде доставена на посочения адрес. Доставка се извършва в Благоевград и в селата Бело поле, Покровник и Рилци.
Екипът благодари на родителите, които са най-важният партньор, за доверието, за споделените мигове и най-вече за приятелството и партньорството. Малките клиенти бяха изненадани с подаръци ” бурканчета, пълни с бонбони, и почерпени със сладкиши.
Детска кухня “Пух” Ви кани на адрес: ул. “Цар Симеон” №21, до ТПК “Рила”, или да се свържете с тях на тел. 0879 39 99 11.
СЛАВА ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *