HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е! Изчезналият преди 3 г. германски турист се укрива в гората край летището на Варна

Възможно е германският турист Ларс Миттанк, който изчезна мистериозно у нас през 2014 г., да се укрива в гора близо до летището на Варна, каза в предаването „Тази сутрин“ частният детектив Кай Васертал, който разследва случая.

През лятото на 2014 г. 28-годишният тогава Ларс пристига почивка в „Златни пясъци“ с приятели. Заради спукано тъпанче лекарите му препоръчват да не лети със самолет. Така приятелите му се връщат в Германия, а Ларс остава в България.

Наема стая в хотел във Варна, но си тръгва посред нощ. Стига до летището, където търси второ лекарско мнение дали е безопасно да се качи на самолет. Прегледалият го лекар го описва като видимо притеснен и мнителен. Разказва, че Ларс изпаднал в паника, когато видял униформен. Успокоили го и мъжът се обадил на майка си. Изведнъж обаче хукнал, оставил целия си багаж, документи и пари и бързо напуснал летището.

И изчезнал.

Семейството на Миттанк не се отказва да го търси, затова ангажира Васертал, който идва вече 15-и път в страната.

Възможно е Ларс да се укрива в гора, близка до летището, смята детективът. ой е изследвал гората с дрон и е открил бездомници, живеещи там, с които впоследствие е разговарял. Те разказали за друг бездомник, който обаче страни от тях и е извънредно затворен. Мислим, че има 50% шанс това да е Ларс, каза детективът и добави, че младият мъж е бил добър при оцеляване на открито.

Освен това след гостуването на майката на Ларс в телевизията около 15 души са се свързали с тях и са декларирали, че са видели германеца в 15-те километра между летището и гората. Свидетелите са убедени, че са видели именно младия мъж, като някои от тях са били лице в лице с него и са го огледали добре, разказа Васертал.

поред детектива странното поведение на Ларс се дължи на лекарствата, предписани му след инцидента със спуканото тъпанче.

Смятам, че Ларс е взел лекарствата и е получил халюцинации – първо в хотела, а след това и на летището, коментира Васертал. Може би тогава се е разстроил душевно.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *