Възмущението унищожава щитовидната жлеза: Пейте, танцувайте и се радвайте и ще бъдете излекувани!

Щитовидната жлеза започва да страда, когато преживявате всичко силно и дълбоко, когато реагирате остро на лошите действия и отказвате да се примирите с тях.

Възмущението унищожава щитовидната жлеза. Негодуванието, което трупате в душата си, ви руши отвътре. Отрицателните емоции са тези, които ви разболяват, а не външните фактори.

Пейте, танцувайте и се радвайте и ще бъдете излекувани. Защо да правите точно това? Стимулирайте гърлената чакра с пеене. Това не само успокоява щитовидната жлеза, но и ще ви зареди с настроение и позитивизъм. Имате нужда от ритуали, които да премахват бързо напрежението и да ви носят успокоение.

Цялата ендокринна система е пряко свързана с емоциите. Щитовидната жлеза започва да страда, когато не се справяте с лошите си чувства. Дълбоката чувствителност може да бъде много натоварваща за този важен орган и да влоши неговото функциониране.

Не можем да се изолираме от външния свят и да заживеем сами, далече от всичко и всички. Но можем да променим нагласата си към всичко, което се случва, така че то не вреди на здравето ни. Не забравяйте, че отрицателните емоции се натрупват някъде дълбоко в нас и подкопават здравето ни.

Освобождавайте се своевременно от натрупаните емоции чрез пеене, танци и веселие. Музиката ги изкарва от нас и ни изпълва с добри чувства и очаквания. Пеенето освен това, разхлабва възлите в щитовидната жлеза и те ще изчезнат с времето. Но бъдете истински, правете това с желание и удоволствие, а не насила.

Пейте от мъка, пейте от щастие. Пейте под душа, пейте пред огледалото. Тананикайте си, докато чакате в задръстване. Слушайте музика винаги, когато ви е тъжно и потиснато. Правете го и когато ви е радостно, защото това ще увеличи щастието ви и ще ви накара да се усмихвате повече.

Изберете песни, които предизвикват положителни емоции във вас. И не се притеснявайте, ако пеете фалшиво. Не е важно дали имате чувство за такт и дали ви се отдава. Важното е да изживявате песента и да се освобождавате от натрупаните отрови в тялото си.

Помнете, че възмущението унищожава щитовидната жлеза. Спрете да се борите с всичко и всички. Отпуснете се и носете по-често по течението.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *