HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Възпитаникът на НХГ А. Моллов посрещна рождения си ден на сцената, изненадаха го с музикална торта

Талантливият млад изпълнител Ариф Моллов посрещна 20-ия си рожден ден на сцената. Младежът с артистичен псевдоним Дани взе участие в традиционния събор на Юндола и пя на една сцена с утвърдени имена като Николай Славеев, Иван Дяков и местни фолклорни състави.
Дани, който е завършил музикалната паралелка на НХГ – Благоевград, изненада многобройните си фенове с дебютната си песен “Да си моя”. Веднага след участието си той бе обграден от голяма тълпа почитателки, но въпреки заформилата се опашка не отказа автограф и снимка на нито една от представителките на нежния пол.
Вечерта той отбеляза личния си празник в компанията на близки и приятели, които му пожелаха да бъде все така упорит и да преследва мечтите си. Една от специалните изненади /на снимката/ за рожденика бе торта с клавиши от пиано и микрофон, за която Дани сподели, че била изключително вкусна.
Веднага след празненството студентът по “Музикална педагогика – народно пеене” в Софийския университет се отдаде отново на работа, като издаде в аванс, че в момента подготвя нов клип.
СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *