HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ВЪЛНУВАЩА ПОЧИВКА! Влюбена двойка от Санданско се сгоди в открито море

Съботният слънчев ден в морския курорт Свети Влас се оказа най-вълнуващият в живота за Асен Герчев от санданското село Склаве и любимата му Венета Милушева, която е от село Левуново.

Те са от година заедно и Асен Герчев решил да изненада любимата си, като й предложи годежен пръстен, докато са на почивка на Българското Черноморие. Емоционалното събитие се състояло завчера по обяд, когато влюбената двойка заедно с техни приятели навлезли с водни колела в открито море в близост до курорта Св. Влас. Групата от Санданско се разделила, като мъжете се събрали на едното водно колело, а дамите на другото. В неочакван за Вени момент приятели на Асен събрали двете лодки, за да може годеникът да преплува до лодката на жените и да падне на колене на лодката пред Венета, предлагайки й да стане негова законна съпруга. Тя останала без дъх от изненада, но бързо се съвзела и извикала силно „да“ под аплодисментите на присъстващите.

Двамата влюбени наскоро се върнали от почивка в Германия, където работят родителите на Вени, тя също бе на гурбет в Германия, но се прибра, за да е с любимия.

ХРИСТО МАРИНОВ

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *