Вънде Въндев чества рожден ден с верни приятели, Володя Стоянов го просълзи с тежки македонски песни

Володя Стоянов пя на ухо тежки македонски песни на известния петричанин Вънде Въндев за рождения му ден. Той навърши 84 години, които отпразнува с най- близките си приятели. Изтупан като баровец в черен костюм и бяла риза, достолепният рожденик посрещаше гостите си във великолепно настроение.

На тържеството бяха видни петричани, сред които бившият митничар Марио Минев, бившият кмет на Мелник Емил Деведжиев, бизнесменът и общински съветник Живко Карадалиев, бизнесмените Асен Опренов и Борис Касабов, както и верният му приятел от Благоевград Райчо Димитров-Чората със съпругата си Адриана и др.

Масата бе отрупана със салати и плата с мезета, пържоли, паниран кашкавал, много уиски и вино.

В чест на рожденика бяха вдигнати серия от тостове и държани прочувствени речи. Градусът на настроението бе поддържан от страхотното певческо трио Светльо, Снежана и Володя Стоянов, с тях пя от душа и сърце Вънде Въндев, който показа, че знае как да се весели.

„Много мило тържество. Бях истински щастлив с моите приятели и роднини. Синът ми Георги беше на празненството, а дъщерята Вергиния се обади по телефона от Германия да ми честити”, не скри вълнението си Вънде Въндев, син на комитата Георги Въндев.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *