Въоръжена банда вкара в капан шофьор на Мерцедес

Въоръжена банда престъпници вкараха в капан шофьор на Мерцедес. Изглежда сякаш всичко са предвидили предварително: проследили са жертвата, блокирали са изхода. Но шофьорът на Мерцедес се оказва по-храбър, отколкото са си мислели …

За съжаление, видеозаписът, публикуван във Facebook, а след това и в YouTube, не е придружен от коментар. Съдейки по датата на камерата, инцидентът е станал на 16 юли тази година, но къде точно не е известно. Все пак, някои потребители в мрежата предполагат по някои детайли, че произшествието може би е станало в Украйна.

Във видеото се вижда как Mercedes-Benz GLA навлиза в територията на паркинг. Следва го бяло Audi, което застава така че да блокира изхода. Двама въоръжени престъпници слизат от аудито и прицелвайки се в шофьора на Мерцедеса, искат да излезе от колата. Жертвата обаче решава да не се предава: той блокира вратите, подкарва назад, обръща се и взима на таран аудито, изчезвайки от мястото.

Грешката на престъпниците очевидно се състои в това, че не са поставили колата си така че да препречва целия изход и да намали шансовете на шофьора на Мерцедес, който в случая успява да се измъкне отдясно. Да се ​​надяваме, че престъпниците ще бъдат хванати, и няма да могат да подобряват своите престъпни умения.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *