HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Вързано куче събори и нахапа жестоко жена, пострадалата в шок

Куче, вързано в двора на стопаните си в сатовчанското село Вълкосел, днес е съборило и нахапало жестоко 38-годишна жена от селото, която не могла да избяга от лапите и зъбите на озверялото животно.

Благодарение на оказаната помощ на местни хора жената е била спасена от нападналото я куче, след което е била закарана в болницата в Гоце Делчев.

Полицейски служители и притекли се на помощ на жената местни хора са свидетелствали, че действително кучето е било вързано. Съседи заявили, че стопаните никога не пускали кучето да се разхожда свободно, макар и по двора, пише инфомрежа.

Пострадалата жена Мая Абдишева, която във Вълкосел е известна като “Арабела”, е приета в МБАЛ “Иван Скендеров” в много тежко състояние, в шок и с множество рани по главата, ръцете и цялото тяло след ухапванията от кучето.

 

От болницата в Гоце Делчев съобщиха, че състоянието на пострадалата жена след направените й вливания, превръзки и други манипулации леко се е подобрило. Тя е под денонощно медицинско наблюдение и лекарите се надяват, че тя ще се възстанови напълно.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *