Върнаха в системата на Горското на поста зам. шеф на „ДГС Първомай” инж. Ст. Дагалов, който „изгоря“ на изборите за парламент след гаф на петричкия депутат Д. Танев

Инж. Стоян Дагалов е новият зам. директор на „ДГС Първомай”. Той се връща обратно в системата и ще оглавява второто по големина горско стопанство в община Петрич, което обхваща район Огражден.

Инж. Дагалов бе дисциплинарно уволнен по време на предизборната кампания за НС, след като му бе вменена предполагаема версия от тогавашен местен депутат от ГЕРБ, че е заснел клип, в който на маса в заведение депутатът Д. Танев се уговаря да се набират избиратели срещу обещание да получат дърва за огрев.

Горският веднъж е бил начело на „ДГС Първомай”, впоследствие оглавяваше и „ДГС Петрич”. Магистърът по горско стопанство инж. Дагалов обаче е започнал трудовата си кариера като специалист в бившата Поземлена комисия в Петрич – отговорник за район Подгорие. След това се е занимавал с частна практика и едва тогава е кандидатствал за лесничей в системата на горите. Инж. Дагалов е от село Първомай. Семеен е.

ВЕНКО СТЕФАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *