ВЯРВАТЕ ИЛИ НЕ! Екстрасенсът от Ключ Кирил Якимов-Извънземното: До два месеца Боян Петров ще бъде открит, в ръката си ще стиска безопасна игла, подарък от жена му…

Екстрасенсът от петричкото село Ключ Кирил Якимов, популярен и с прозвището Извънземното заради многократните си твърдения, че вижда извънземни, прогнозира, че до два месеца алпинистът Боян Петров ще бъде открит.

Вчера спасителните екипи приключиха издирването му 2 седмици след като бългринът изчезна при изкачването на хималайския връх Шиша Пангма.

Кирил по телефона подробно разясни за предстоящите събития. Според него нашият алпинист е паднал в пропаст на метри от лагер 3 в планината. Тъй като е имало силен вятър, на няколко пъти той е пробвал да се изкачи до пътеката, но е бил отново повлечен. Според гадателя и екстрасенс от петричкото подгорско село до два месеца издирваният алпинист ще бъде открит. „Тогава в едната си ръка той ще стиска игла, която му е личен подарък от жена му. Иглата му служела като инструмент, за да се бори с болестта”, каза още Якимов.

Само най-близките му хора знаят това. С иглата алпинистът убождал крайниците си, когато изтръпвали при изкачване на върхове, поясни петричкият екстасенс странните обстоятелства около предпазните мерки, вземани от Боян Петров.

ВЕНКО СТЕФАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Опа!

    Тоя не е луд. Което не мога да кажа за тези, които са отпечатали това…

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *