В „Бела“ раздадоха бонуси за трите поредни победи

„Беласица“ е в серия от 3 победи по 1:0, а ръководството на комитите няма против тенденцията да се запази и на стадион „Свети Петър“ в Банско утре. Петричани биха козлите за купата на АФЛ, но изводите от тогава вършат работа, предвид различния залог и съставите, на които ще заложат двамата треньори.

„Не можах да се убедя в реалните възможности на съперника от мача в Коларово. Не играха част от основните им футболисти, някои от тях влязоха в края. Сега атмосферата ще е друга, очаквам оспорван мач. С пределна мобилизация се надявам да спечелим“, коментира старшията на бяло-червените Иван Златински.

Настроение и мотивация у подопечните му няма да липсват след навреме получените бонуси за трите последователни успеха. Занимания поднови централният защитник Милчо Макенджиев, който имаше болки в адукторите. Успешно върви и възстановяването на оперирания Запро Динев, който вече се готви, макар и без топка на този етап. Единственият отсъстващ в Банско ще бъде Аспарух Шамкалов, контузил се в началото на второто полувреме срещу „Сливнишки герой“. Той е подложен на медикаментозно лечение заради полученото разтежение, като прогнозите сочат завръщане на терена евентуално след седмица.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *