HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

В БЪЛГАРИЯ Е ЕЖЕДНЕВИЕ! Могат да ви обезобразят със съмнителни козметични процедури!

Зъболекари опъват бръчки на черно, а козметички бодат силиконово олио в устните на свои клиентки. Описаните практики водят до ужасяващи последствия, които понякога са непоправими, алармират пластични хирурзи и дерматолози пред “Телеграф”.

Специалистите непрекъснато се сблъскват с пораженията от използването на некачествени материали. Средно по 100 обезобразени на месец чакат на опашка пред кабинетите им. “По 3-4 пациентки търсят помощ всяка седмица при мен”, разкрива пластичният хирург д-р Илия Стоянов.

Той признава, че му се налага да отпраща много от жените, защото няма как да им се помогне. Същото споделя и д-р Мирослава Кадурина от Клиниката по дерматология и венерология. Тя е категорична, че случаите с “белязани жени” са ежедневие.

Зъболекарите нямат изрична забрана да правят подобни процедури. За сметка на това в салоните за красота те се извършват абсолютно нелегално. Още по-страшно е, че тази дейност не се отчита и никой не следи случващото се в стоматологичните кабинети и козметични обекти.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *