В кого жените виждат истински мъж

Според изследванията жените искат джентълмен, който може да бъде мачо винаги, когато и както ситуацията го изисква, но той определено трябва да е по-традиционен тип, отколкото метросексуалаен.

Физическият външен вид е важен за жените, особено височината, по-силните ръце и рамене, както и това да излъчва сила. Това показва последно проучване на над 3000 дами, пише сайтът “24 sata.hr”, цитиран от БГНЕС.

На въпрос дали биха предпочели метросексуален или традиционен мъж като партньор, 79% от тях са избрали традиционния.

„Жените искат някой да се грижи за тях и да ги глези, но също така и да зема твърда позиция за нещата, да има свое отношение, да поема инициативата в секса“, обясняват изследователите.

Храктеристики на традиционния и метросексуалния тип мъж

Хранене: 32% от мъжете обръщат внимание на храненето и често са на диета (метросексуални), докато 68% не се тревожат за това (традиционен).

Ремонти: 28% не правят ремонти, например, сменяне на автомобилна гума (метросексуални), докато 72% знаят как да направят повечето ремонти (традиционни).

Мода и стил: 46% следват модата и тенденциите и обръщат внимание на външния си вид (метросексуални), докато 54% не се интересуват твърде от външния си вид и бързо се приготявт за излизане (традиционен).

Упражнения, спорт и форма: 46% се грижат за себе си и са в добра форма (метросексуални), а 41% от тях не обръщат много внимание на тялото и формата си (традиционни). 68% не се интересуват твърде много от спорт (метросексуални), докато 32% се интересуват (традиционни).

Депилация: 38% бръснат гърдите си и други части на тялото (метросексуални), докато 62% не се бръснат по тялото (традиционни).

Поведение към жените: 77% се опитват да се отнасят към жените като джентълмени (традиционни), докато 23% не се интересуват от джентълменско поведение (метросексуални).

Отношение към живота: 83% споделят възгледи и имат поведение на възрастни мъже по примера на по-възрастните поколения (традиционни), докато 27% не оставят впечатление за зрялост (метросексуални).

Доминиране в секса: 14% искат жената да поеме инициативата в секса (метросексуални), докато 86% искат да бъдат инициатори и да имат предимно доминираща роля (традиционни). 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *