В кой ден най-често се случват изневерите

В случай, че подозирате половинката си в изневяра, скорошно изследване може да ви помогне да се фокусирате върху определен период от време. То изследва навиците на неверниците и разкрива кога той е най-склонен да ви кръшне. Проучването е направено от сайта за срещи на семейни мъже и жени IllicitEncounters.com и е изследвало над 1000 потребители. Според резултатите времето, в което един човек е най-склонен да изневери на половинката си е в петък 18:45 ч. Следващото „подходящо“ време за кръшкане е вторник вечер.

Какво казват неверниците на своята партньорка?
За да оправдаят времето извън дома, тези, които са решили да кръшнат, обясняват, че ще разпуснат с колеги от офиса или пък, че са на фитнес (по-подходящото извинение за вторниците).

Къде си намират любовници?
Изследването дава информация и за това къде най-често човек може срещне някого, който да го изкуши да кривне от брачната си клетва. 30% от участниците признават, че фитнесът е мястото, на което са срещали потенциални любовници. На практика всеки трети участник в проучването е признал, че ходи в залата, за да си търси партньор за секс. Второто най-често срещано място според отговорите на участниците в изследването са местата, свързани с работата – работни партита, тиймбилдинги, фирмени събития.

Интересно откритие
Оказва се, че аферите, които започват от фитнес залата, не са никак дълготрайни. Тези, които са инициирани на събития около работата, издържат повече.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *