В компанията на деца, внуци и правнуци баба Яна Чакърова празнува 80-г. юбилей

Яна Чакърова, бабата на председателя на СК „Патриот“ – Дупница Кирил Чакъров, посрещна своя 80-годишен юбилей в компанията на син и дъщеря, внуци и правнучета.

„Моята любима баба Яна е родена в китното село Илинден. Цял живот е работила като земеделски производител. Още от малки е възпитала моя баща Андрей и леля Зоя на трудолюбие, а след това с много любов е отгледала и нас – нейните внуци. Рожденият ден на баба беше много вълнуващ както за нея, така и за всички нас. Вкусни салати, тънки мезета и вкусно агне бе менюто на празника. Имаше и много подаръци, предимно сувенири, но най-големият подарък за нея е любовта на нейните деца, внуци и правнуци…“, сподели развълнуван внукът Кирил Чакъров.

На празника присъстваха много приятели на семейството. Златното момче на Дупница по кикбокс Доброслав Радев поздрави юбилярката с шопско хоро. Кулминацията на празника бе разкошна торта, приготвена с голямо майсторство от топинструктора Кирил Данаилов, който е голям приятел на семейството. Събитието завърши с пожелание юбилярката да покани отново същия състав и на 100-годишния си юбилей.

НИКОЛАЯ ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *