В очакване на присъдата за бития съдия тимът от Подгорието пусна на пазара календар с уникален дизайн и се похвали с първо зимно попълнение

Паралелно с  неприятния инцидент от клуба в подгорското село Яворница побързаха да зарадват верните си фенове с календар на отбора за 2021 г., който тези дни ще бъде на пазара. Той е с уникален дизайн, наред с актуална снимка на сегашния тим място на него са намерили и архивни снимки от близкото минало на тима. Стана ясно и името на първото пролетно попълнение на зелените. Това е 18-годишният Сашо Стоянов, който досега бе основен реализатор на родния си тим “Вихър” /Кавракирово/. Тийнейджърът е нападател, преминал последователно през ДЮШ на “Беласица” и “Вихрен”, стигна и до първия тим на детелините.

“Сашо е впечатлен от нашата организация и с ентусиазъм прие да се присъедини към нас. Радваме се, че един от най-качествените играчи в групата ще бъде част от ФК “Яворница” за втория дял на първенството. Желаем му много щастливи моменти с нашия клуб, добре дошъл!”, емоционално обявиха новината на страницата си в социалните мрежи от лагера на яворничани.


С. Стоянов от Кавракирово със зелената фланелка на бъдещия си тим от Подгорието

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *