HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

В. Панайотов отказа на смърфовете, чака полска оферта

Гоцеделчевският футболист Васил Панайотов, който преди няколко дни се раздели с полския си клуб заради безпаричие, бе атакуван с оферта от “Локомотив” /Пд/. До контракт с ръководството на смърфовете обаче до този момент не се е стигнало.
“Все още не мога да кажа къде ще играя. Има варианти. Знам за интереса на “Дунав” и “Локомотив” /Пд/, но за момента няма нищо конкретно. Възможно е също като Алекс Колев да остана в Полша и да премина в отбор от Екстракласа”, коментира В. Панайотов, който явно няма нищо против да остане в чужбина.
Оказа се, че в родината не му върви, след като атакуващият полузащитник изкара шест месеца в “Берое”, където пристигна миналата година през лятото от полския “Завиша” /Бидгошч/. След записани само 3 мача отново пое към Полша. В “Стал” /Миелец/ неврокопчанинът премина в началото на годината, бе основен футболист и един от играчите с най-много минути на терена в своя отбор, изкарвайки до края 15 от общо 18-те си двубоя. Заедно с Ал. Колев помогнаха отборът не само да се спаси след неудачния старт, а дори да има шансове за първата позиция малко преди края на шампионата. Силните изяви логично предизвикаха интереса на доста клубове. Дори се заговори за договор с тамошния гранд “Висла” /Краков/. До трансфер обаче стигна само Ал. Колев в елитния “Санденця” /Нови Сонч/. Очаква се и В. Панайотов да разбере своето бъдеще, като се заговори, че интерес към него има от бившия отбор на съгражданина му Димитър Макриев – “Гурник” /Забже/, и “Лех” /Познан/. Ако избере да остане в България, ще се насочи към “Дунав”, където има перспективата да играе в Европа.
СТОЯН МАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *