В. Петров отново сяда на директорския стол в академията на „Пирин“, 19-ките губят с късна драма в мача на сбогуването с освободения шеф Р. Александров

Васил Петров е новият-стар директор на школата на „Пирин“, начело на която бе допреди година. Човекът на повикване в клуба сяда на стола на освободения досегашен шеф Радостин Александров, който в мача на сбогуването с елитните 19-ки претърпя загуба с 2:3 от „Славия“ с късен обрат. Назначението на Петров е в графата вр.и.д., но не е изключено да остане за постоянно предвид обичайната практика в България. Той ще продължи да съвместява новите си задължения с ангажиментите си с дубъла на орлетата в селската група. На треньорския мостик на формацията до 19 г. застават Александър Царевски и Радослав Митревски, който ще продължи да помага на Уорън Фийни в мъжкия отбор.

На стадиона във Владая младите пиринци шокираха белите с два гола до почивката на Йордан Желев и Христо Петров. Веднъж и гредата помогна на домакините. С контузията на капитана Вергил Янев и след направените смени през втората част нещата се обърнаха тотално в полза на съперниците. С две попадения за драмата в края се отличи юношеският национал Мартин Сораков, а победното попадение падна в добавеното време.

„СЛАВИЯ“ /19/: Панов, Войнов, Алексиев, Боянов, Спасов, Стоянов, Сашов, Христов, Сораков, Райчев, Вълев. Резерви: Г. Петров-вр., Цветанов, Николов, Дилов, Панчев, Димитров, Симонски, Попов.

„ПИРИН“ /19/: Марковски, Цеклеов, Тодоров, Кр. Георгиев, Димов, Л. Стойчев, Хр. Петров, Петков, Банов, Янев, Желев. Резерви: Китанов-вр., Дж. Бадарин, Стамболиев, Андонов, Манолски, Тумбев, Кечев.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *