В „Пирин“ дружно четкат треньора на чуковете Хр. Янев-Джуджето

В лагера на „Пирин“ дружно изчеткаха треньора на днешния съперник „Миньор“ Христо Янев-Джуджето. Пръв го заля с похвали мениджърът Уорън Фийни, последва го и един от асовете на тима – Станислав Манолев.

„Съвсем отчетливо си личи работата на колегата в Перник. Имаше чудесна кариера като футболист, а сега върши чудесна работа като треньор. Нужни са повече такива хора като него в нашата професия. Изградил е много добър отбор, който вече в доста срещи поред не е допускал гол. Ние обаче си гледаме в собствения двор. Чакаме двубоя с увереност след хубавата победа срещу „Локомотив“ в миналия кръг, което ни дава самочувствие не само защото е срещу прекия ни конкурент за първото място, а защото дойде като реакция след поражението в Бургас. Момчетата се готвиха на ниво с ясното съзнание, че сме на финалната права и нямаме право на грешки. Знаем, че за феновете този мач е специален и ще се постараем да ги зарадваме“, коментира предводителят на орлетата.

На разположение на северноирландеца отново е излежалият наказанието си Спас Георгиев, все още не е напълно възстановен от травмата в ръката Конър Хендерсън. Чуковете имаха нулев уикенд с 3 т. без игра и са със суха мрежа в последните 6 срещи.

„От отбора на предстоящия ни противник познавам Христо Янев естествено, помощникът му Владо Манчев и лидера им Борис Галчев, но мисля, че ще успеем да се справим и с този сблъсък. Есента ги победихме трудно, с гол в последните секунди, макар че през цялото време ги превъзхождахме и нанесохме много удари в очертанията на вратата. Не бих казал, че мачът с „Локомотив“ е най-силният за нас през сезона, защото имахме още доста убедителни победи в Благоевград. Просто ни трябваше време, за да се сработим. Преди Нова година играехме трудно, защото бяхме нов отбор, но сега е различно“, заяви благоевградският Рапаич.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *