В помощ на дамите! Как да събудите желанието за секс в партньора си

В любовта инициативата е много важна, особено що се отнася до секса в една връзка. В динамиката на ежедневието понякога не ни остава време, за да се замислим за онези малки неща, които ни помагат да поддържаме искрата между нас и партньора ни, като това как да събудим желанието за секс в него. Вижте няколко идеи, които ще повдигнат настроението ви за любов.

Вземете си заедно душ
Един от най-романтичните подходи, с които може да предразположите любимия човек за интимни ласки е да си вземете заедно душ или вана. Ако разполагате с вана, пригответе я, запалете ароматни свещи и поканете любимия. Разбира се бихте могли и да го изненадате и под душа, а след него да го поглезите с лек масаж.

Секси бельо
На първо място купуването и носенето на секси бельо ще ви кара да се чувствате добре, да бъдете уверени в своята привлекателност. Ако искате да събудите желанието за секс в партньора си, сложете си бельо в любимия му цвят. Той харесва дантела, сатен…? Облечете ги, а за финал поставете онзи аромат, който знаете, че го влудява.

Съобщения със секси послание
На работа сте или вече сте стигнали у дома и мислите за любимия човек. Напишете му нещо мило, закачливо, като „Имам секси изненада за теб“. Загатнете леко каква е изненадата, която сте му подготвили, дори може да изпратите снимка подсказка.

Гледайте го в очите
Погледът никога не лъже. Ако наистина ви се иска да правите незабравима любов с половинката си, вашият поглед ще предаде желанията ви. Нека начинът, по който го гледате казва „Искам да си играя с теб, искам да ме докосваш, искам да те усетя…“. Готови сте да фантазирате с действия – покажете го най-напред с очите.

Напомнете му за последния път, когато сексът беше хубав
За да събудите желанието за секс в любимия човек, напомнете му за последния път, споделяйки че нямате търпение за следващите ви ласки. Споделете му какво ви е харесало, как сте се чувствали, попитайте за неговите усещания. Бъдете деликатни, не и вулгарни. Той със сигурност ще се радва на това, че споделяте вашите преживявания.

Използвайте езика на тялото си
Не на последно място винаги трябва да се опитате да бъдете чувствени, когато става въпрос за езика на тялото ви. Дългата любяща прегръдка или дори целувката по бузата или врата е чудесен начин да предразположите партньора си за секс.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *