В Украйна ликуват след смъртта на Захарченко

На 31 август около шест часа следобед в Донецк в ресторант “Сепар” се чува силен взрив, който взима живота на Александър Захарченко.

Лидерът на ДНР получава смъртоносно нараняване и умира в болницата. Смъртта на този човек е трагедия за Донбас и Луганск, а също така и са много руснаци.

От 2014 година покушенията срещу Захарченко зачестяват и всеки път провалите им са съпровождани със съжаление от потребителите на социалните мрежи под обработката на киевската пропаганда.

Затова и не е трудно човек да си представи тяхната реакция, когато този път терористичният акт е успешен и убийството на Захарченко вече е факт.

“Това е някакъв празник! Издъхна Захарченко. По-точно ликвидираха го. Кобзон издъхна, този просто се самоликвидира. Разваляме договора за дружба с Русия. Седмицата е просто отлична. И ви поздравявам всички с това”, пише Семен Кабакаев, цитиран от блиц.

Виталий Гусев:

“Днес тъщата ми има рожден ден. Да разбирам ли, че вече мого и нищо да не й подарявам?!”

Валдемар Заломски:

“Посвещавам този танц на всички скапани герои на Русия, любезно предоставили ми костите си и лично на президента на ДНР Александър Захарченко.”

 

 

 

 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *