HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

В чест на бившия футболист на “Септември” Кр. Аргиров-Куршума приятели прекръстиха хижа “Предел” на “Куршумите”

Хижа “Предел” за няколко дни се преименува на комплекс “Куршумите”. Промяната бе направена със съгласието на управителя й Огнян Стоилов в чест на бившия футболист на “Септември” (Симитли) Красимир Аргиров-Куршума. Изненадата бе подготвена от негови приятели, живеещи в България и различни кътчета на Европа. Те се срещнаха в уютния хотел “Предел” по инициатива на живеещия вече 20 години в Италия симитличанин, който още в началото на годината се зае със задачата да ги събере в любимата си от детските години местност.
“Домакинът” на събитието бе изненадан още в началото на купона, след като приятелите му Влади Христов и Иван Цонев-Белия изпревариха пристигането на цялата група и разпънаха импровизирана табела с новото име “Куршумите”, с което посрещнаха Красимир Ангелов. За срещата пристигна живеещият от дълги години в Париж Борислав Дончев. Сред приятелите бе и друг “италианец” – перничанинът Емил Владимиров.
За многото емоции допринесе и хубавата родна музика, както и акапелното изпълнение на цялата компания. Именно в караокето си пролича талантът на Красимир Аргиров-Куршума, който освен богатия си репертоар от македонски и естрадни песни изпълни и завиден брой италиански канцонети, част от които от региона на Милано и градчето Дзело Буон Персико, където живее вече 20 години.
АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *