ГАВРА! Крадци разбиха за пореден път физкултурния салон на ІІІ ОУ, уринирали върху букварите и читанките на първолаците

Крадци са уринирали върху учебниците на първолаците, които за първи път ще седнат на чиновете в ІІІ основно училище в Благоевград. Гнусната гавра установили вчера сутринта хигиенистките в школото, които открили за пореден път физкултурния салон разбит.

„С „кози крак“ са повредили 4-5 врати и прозорци,  взели са 10-ина топки“, обясни, отвратен от видяното, зам. директорът на училището Васил Чолаков. „Много пъти са разбивали спортната зала, но такава гавра не съм очаквал. Не съм вярвал, че някой  може да стигне такава деградация – да пикае върху букварите и читанките! Това не е дъното, явно като общество дълбаем много под дъното! Изроди! Искам да ги погледна в очите, като ги хванат. Не знам какъв човек трябва да си, за да се изпикаеш върху българския буквар!“, не крие омерзението си В. Чолаков.

Кражбата е станала през уикенда, крадците са проникнали  през врата, която е извън обсега на камерите. Пратката с учебниците за първокласниците е пристигнала в петък следобед и я оставили в топлата връзка между училищната сграда и спортната зала. От полицията вчера са взели отпечатъци и са прогнозирали, че до дни ще разкрият крадците.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *