HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Гадател отсече: България започва дългоочакван възход, преди това ще има знаково убийство на политик

2017-та е нашата година, България започва дългоочаквания възход. 27 години след 1990-та. Цифрите 2 и 7 формират 9. Началото на края на деветка, която представлява затворен кръг, но с изход. Страната ни я очакват добри неща. Това каза гадателят Юлиян Пашов, който позна изборната победа на президента Румен Радев, съобщи „24 Родопи”.

Преди това обаче, страната ни ще бъде сполетяна от природно бедствие. „Няма да бъдат нанесени сериозни щети, но това ще бъде поредното предупреждение за безверието, което ни е завладяло. Ще се случи до лятото. Виждам и суматоха над небето ни, която наближава. Както и проблем на границата на страната. България обаче няма да пострада. За съжаление ни чака и вълна от болести. В страната ще бъде извършено и убийство на политик на високо ниво. Това са негативните неща. Но всичко останало е позитивно. България започва един нов свой път. Той ще стартира с голяма чистка. Ще има възмездие за хора, които са се подигравали с хляба на народа. Мигрантската криза ще приключи след месец април, а от май страната ни ще се сближи с много важна държава. През лятото много хора ще се завърнат в страната и то за постоянно”, разкрива прогнозата си Юлиян, цитира Пик.

30-годишният гадател обаче съветва, че единствено вярата и обединението са основната крачка към правия път. „Забравяме, че всички сме чеда на един създател. Когато всичко ни е наред ние не си помисляме за това. Когато ни връхлетят предупрежденията, тогава отново го осъзнаваме. Вярата и обединението е най-голямата ни сила”, категоричен е Юлиян.

Гадателят нашумя, след като позна резултатът от изборите за президент през есента на миналата година. Той лично съобщил на генерал Руман Радев какво го очаква по време на посещението му на старта на кампанията в Кърджали, Той използва нумерология и карти Таро, за да направи предсказанията си.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *