Гаджето на Гришо се довери на българска дизайнерка

Докато Григор Димитров си почива в България, Никол Шерцингер не спира с участията и партитата. Гаджето на нашенеца публикува снимка в Instagram, на която е с ослепителна бяла рокля. Оказа се, че тоалетът е дело на дизайнерката Невена Николова.

„Готова съм за участие“, написа Шерцингер под кадъра, който показва как стилист ѝ оправя косата. Певицата изглежда зашеметяващо в тоалета с нежни дантелени цветя.

„Никол открай време показва пристрастие както към ултрашикозните и стилни облекла, така и към провокативните силуети и сексапилния маниер. Този път тя е заложила на финия и деликатен стил, аксиоматично присъщ на НЕВЕНА Лондон“, коментира проф. Любомир Стойков във Facebook. 

Невена Николова се занимава с мода от близо 17 години. През последните няколко тя твори предимно в Лондон, като облича част от дамите в кралския двор. Най-известният ѝ клиент у нас е съпругата на президента Десислава Радева.

В края на миналата година Елизабет Хърли привлече вниманието на медиите с тоалет, изработен от българската дизайнерка, пише dnes.bg. Актрисата се появи с елегантна черна рокля на рождения ден на колегата си Дейвид Фърниш. Оказа се, че звездата си поръчала няколко неща от Николова, след като харесала стила ѝ.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *