Топ теми

Гаджето на Наско Колев го заряза, той не знае

Гаджето на рапъра Атанас Колев го е зарязала малко преди влизането му във ВИП Брадър.В момента бившата му половинка Надя има нов мъж в живота си.

Връзката на двамата бе сравнително дълга, за запознанството им станало в университета във Варна, където са състуденти по медицина. Надя Неделчева е 21 годишна, което е изненада, имайки предвид слабостта му към по-възрастни жени. Раздялата между двамата се случила малко преди Наско да влезе в шоуто. В момента Надя има ново гадже и често споделя общи снимки в социалните мрежи, пише „Телеграф“. За разлика от Наско той не е известен в светските среди. Интересно е, че първата им обща снимка е качена в края на лятото и гласи: „Толкова съм щастлива, че се срещнахме отново след 7 години“, което навява на мисълта, че двамата или са били много близки или са възобновили стара връзка.

Очевидно е обаче, че Наско не е ясно с тази новина, тъй като преди дни сподели пред съквартирантите във ВИП Брадър, че се надява, че Надя да го чака на финала и би бил много щастлив ако това се случи.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *