Гаджето на Сашо Кадиев пуска котва в bTV

Водещият на bTV Сашо Кадиев и неговата нова приятелка бавно, но сигурно превземат екрана. Синът на Катето Евро вече властва в „Преди обед“ и „България търси талант“, но ето че и гаджето му се уреди в същата медия.

Преди седмица моделката Ивелина Чоева се оказа коментатор в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ по въпроса дипломата за средно образование или абитуриентския бал са по-важни. Гаджето на сина на Катето Евро бе представена като: „българката – корица на “Воуг” Ивелина Чоева“ и дебатираше срещу пловдивската силиконка Габриела Якуб, пише Hotnews.bg.

Зрителите, които все по-рядко коментират предаването, оцениха доброто представяне на жената на Кадиев, но обърнаха внимание на водещия, че когато има две впечатляващи жени в студиото, никой не ги слуша какво говорят.

Сега вече Цитиридис е свит до половин час в национален ефир, затова на Чоева се търси друго място, за да изпъква в ефира. Преди дни Кадиев потвърди за пореден път за отношенията си с моделката Този път той пусна кадри от видеото на Братя Аргирови, в което и двамата участват. Водещият не пропусна да шерне и снимка с Ивелина.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *