Гаджето на Явор Бахаров влиза във „Фермата“?

Опасната красавица с бурен характер ще атакува приза от 100 бона във „Фермата“, научи HotArena. Рая Пеева, звездата от сериала „Скъпи наследници“ и гадже на подсъдимия Явор Бахаров, влиза в аграрното риалити, което ще стартира тази есен.

Въпреки че досега не се е сблъсквала с тежкия селски труд, бунтарката от НАТФИЗ не се плаши да запретне ръкави. Според близки на Рая тя очаква с нетърпение да влезе в обора, да издои кравите и да замеси питка. Най-голямата й конкуренция в стопанството вероятно ще бъде народната певица и фитнес маниачка Поли Хубавенска, която също е амбицирана да спечели „Фермата“.

В риалити шоуто Рая най-после ще си отдъхне от драмите с Явор Бахаров. В последните месеци връзката им се клати заради проблемите на актьора със закона, които той си навлече след шофиране в нетрезво състояние. Освен това двамата живеят в постоянни драми помежду си, като често стигат и до твърде агресивни скандали. Самата Рая не отстъпва по раздразнителност на гаджето си и присъствието й в риалитито обещава екшън в праймтайма наесен.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *