Гадже зарадва с кожено яке шампион по борба от Дупница за ЧРД

Шампионът на България по борба в кат. 63 кг Августин Спасов от Дупница отпразнува 25-ия си рожден ден в тесен семеен кръг. До него бяха приятелката му Мирослава Александрова от Кюстендил, брат му и родителите.

Красавицата, с която са гаджета от 5 г., го изненада с модерно кожено яке. Мирослава е треньор гимнастичка и в момента учи магистратура по специалността. Тортата под формата на тепих бе подарък от родителите му.

Августин Спасов продължава да тренира борба и преди седмица, на 25 октомври, се класира втори на републиканско първенство. За първи път се качва на тепиха на 13 г. и печели много битки. Участвал е на европейско и на световно състезание за мъже и има класиране в първата петица.
Августин е носител на приза „Спортист на годината“ на Кюстендил, където е учил в Спортното училище. Завършил е ЮЗУ с профил учител по физкултура.

Мечтата на бореца е да създаде семейство с приятелката си Мирослава, но я чака да завърши образованието си.

Августин Спасов направи равносметка на живота си дотук, като заяви: „От 7-ми клас се отдадох на борбата. Изградих се като характер, завързах много запознанства… пораснах и съм готов за предизвикателствата на живота“, заяви А. Спасов 

ЙОРДАНКА  ПОПОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *