Газелата първото лятно попълнение на „Вихрен“

Защитникът Николай Стоилков-Газелата е първото лятно попълнение на „Вихрен“. Футболистът се завръща у дома, след като досегашният му отбор „Оборище“ остана без генерален спонсор и е изправен пред финансов колапс. 29-годишният санданчанин потвърди завръщането си в родния клуб и разкри, че още един тим от Югозапада, където е играл преди време, е искал да го има в състава си.

„От „Беласица“ проявиха интерес към мен, но условията във „Вихрен“ ме изкушиха повече“, мотивира избора си Газелата, на когото наставникът Здравко Лазаров-Електричката разчита да замести в защитния вал Атанас Димитров, предпочел да се присъедини към комитите от Петрич.

Още трансферни изненади се очакват в понеделник, когато от 18,00 ч. на градския стадион в курортния град отборът стартира лятната си подготовка. Встъпителната тренировка ще бъде предхождана от традиционния водосвет. Вихренци се отказаха от дълголетната традиция да започват всеки нов цикъл във вторник, а не в първия ден на седмицата или в четвъртък, както е прието от мнозинството клубове у нас. Сигурна е първата от серията предсезонни контроли на Електричката и компания, които на 14 юли излизат срещу благоевградските орлета на терена в Разлог.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *