Гала отказа да седне в стола на Деси Стоянова и 20 бона заплата от bTV

Двойна заплата отказвала Гала, за да се премести от Нова телевизия в bTV, дочу HotArena.

Тв ветеранката не се изкушила от възнаграждението, което й било предложено. От години от „Нова“ тя прибира заплата в размер на 10000 лв. месечно, но Гала не склонила да забие нож в гърба на шефовете и колегите си и парите не успели да съблазнят. Вероятно, ако беше приела, тя щеше да застане на мястото на Деси Стоянова и Сашо Кадиев и отново да води предаване в същата стилистика. Гала обаче била привързана към екипа си и единственият вариант, в който би се съгласила да премине в друг отбор, бил,  ако остане без работа.

Благодарение на солидна си заплата, която от години получава, 53-годишната водеща успя да завърти и собствен бизнес. Тя притежава фирма за производство на козметика. Кремовете и серумите за вечна младост, които неостаряващата тв звезда продава съвсем не са по джоба на всеки. Малко бурканче с крем против бръчки от нейната серия струва 59 лв., а серума близо 83 лв. Благодарение на многолюдната си клиентела Гала си докарва хиляди левове от продажбите и  преспокойно може да се пенсионира от ефира във всеки един момент, писа „Ретро“.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

2 Коментара

  1. ВАК-овски професор

    Е това е крещящ пример за обърнатата пирамида на ценностите и, съответно, на заплатите в бедната ни страна! Как може на една празноглава кЕрва да се дават десетки хиляди лева месечна заплата да се криви и плези по 2 часа дневно, а един инженер например с тежък труд да не може да изкара и 10% от тези разхищения! Никога няма да се оправим докато тъпи и неграмотни “калинки”, халтураджии и ритнитопковци вземат незаслужени хилядарки за сметка на реално производство и икономика!

    Отговор
  2. Факт

    Деси Стоянова излъчва стил и интелект, скромност и умение да контактува с гостите си. Гала е “друга бира”. Не е за тази аудитория. В Нова тв са си стари муцуни.

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *