HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Галена за пореден път доказа, че дрехите и задръжките не са за нея

Постепенно МамаУраган се върна към същия си динамичен ритъм след раждането на втория си син. От първото си участие на клубната сцена, обаче, тя си е същата онази фурия, която феновете й така обожават. На поредна изява в хитов клуб, Галена събра погледите не само с представянето на парчетата си и кръшни танци, но и с тоалета и това, което прозира под него, пише хот арена.

Не, в случая това не е бельо, а някои природни дадености на певицата, подплатени със силиконови импланти. Галена отдавна се слави като не особено голям фен на бельото. Я сутиенът ще й липсва, я гащите! Е, този път тя реши да демонстрира напращелите си гърди, които не са се деформирали след раждането. За да бъде това ясно на всички, под прилепналата си рокля певицата не носеше сутиен.

Е, това се казва попадение за феновете й! Разгорещени от гледката, подпийналите почитатели на певицата я наобградиха и цяла вече я даряваха с влажни погледи, насочени предимно в областта на деколтето. Но, който решеше да погледно малко по-надолу, не бе особено приятно изненадан. Галена е вряла и кипяла в бранша и много добре знае как д аподчертава предимствата си за сметка на недостатъците.

Така певицата реши да прикове всички погледи към гърдите си, за да не обърне никой внимание на отпуснатото й коремче. По него съдим, че МамаУраган отново е зарязала интензивните тренировки. Но пък и по-пищната й снага не й пречи на щурите танци, а явно и на самата нея и харесва да бъде тип Бионсе.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *