HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Гаф преди световното в Унгария, включиха Г. Гайдарджиев в стартовите списъци

Гаф с името на многократния шампион на планетата Георги Гайдарджиев в навечерието на световното първенство по канадска борба в Будапеща допуснаха организаторите на най-голямото състезание за годината. Благоевградчанинът още преди половин месец обяви, че няма да участва в турнира, но лъсна в стартовите списъци на отделните категории. Той е посочен като кандидат за медали на лява и дясна ръка в кат. до 60 кг.
“Нямам намерение да играя в Унгария, не съм си променил мнението. Не знам как са поставили името ми сред участниците. Може би ги е заблудил фактът, че за първи път от 10 години пропускам голям форум”, коментира Г. Гайдарджиев вчера.
Иначе от съотборниците му в “Спартак” /Бл/ за унгарската столица потеглят Любомир Миланов /100 кг, лява ръка/ и Радослав Скендеров /65 кг, лява и дясна/. В две различни категории ще се бори новият треньор на спартаковци Красимир Костадинов. Тутраканецът защитава титлата си от Благоевград-2016 на лява ръка до 110 кг, а с десницата отново се качва при най-тежките в +110 кг. Благоевградското попълнение на “Надмощие” /Тутр/ Валентин Господинов /70 кг/, който наскоро се сгоди, е амбициран да се качи на почетната стълбичка поне на лява ръка, където взе бронз в зала “Скаптопара” миналата година. “Армспорт Благоевград” представя клубният президент и треньор Кирил Богдански /80 кг/, излизащ на сцената за първи път в качеството си на ветеран. Първата българска група, с която пътува и той, потегля за Будапеща в неделя вечерта.
ИВАН ДЕЛЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *