HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Гаф след гаф на Деси Радева съсипват президента Румен Радев!

Съпругата на президента Румен Радев – Десислава, не спира да срива имиджа на бившия летец като държавен глава с нескончаемите си гафове. Генерал Деси, както е по-известна първата дама, сякаш нарочно подкопава рейтинга на мъжа си и името му на възпитан и почтен военен със злобните си и крайно обидни за електората му изблици във „Фейсбук“. Поведението, публичното говорене, модният стайлинг на бившата счетоводителка и пиарка са в пълен противовес на имиджа, който Радев опитва да наложи и с който спечели изборите.

Деси Радева вилнее словесно в социалните мрежи, не се съобразява с никакви норми на протокола по официални срещи, държи да изпъква и да е на първа линия на публичния интерес при всеки удобен случай, ползва държавни привилегии като охрана, шофьор и кабинет, без да я е ясно на какво основание са ѝ причислени… Така първата дама и преносно, и буквално съсипва Румен Радев и желания от него образ на президент от народа, работещ скромно уж в полза роду, стремящ се единствено да се бори с неправдите, а не да си оправя живота.

Именно това обаче прави съпругата му Деси Радева, която преди кандидатирането му не е и мечтала за подобна публичност, от която сега не спира да се възползва, за да разпространява фейсбук мислите си. Затова и рейтингът на Радев още на първата година е тотално свален – изравни се с този на самата институция, която тя по традиция поддържа. Първата дама не спира да излага президента и да го съсипва със словесните си пасквили още откакто написа за болната си от СПИН котка, та чак до отминалия наскоро национален празник, когато злобно скочи на електората на Радев.

Президентшата Деси Радева размаха пръст на критиците си във „Фейсбук“ заради скандала с кичозната ѝ рокля на 3 март. Вместо смирено да наведе очи и да преглътне критиката, изживяващата се като първа дама реши да нападне недоволните с нахален пост в личния си фейсбук профил, изпускайки нерви и съсипвайки мъжа си с поредния гаф, в който правописните и граматически грешки са най-малкият проблем.
„Хора, честно ли важното в момента са моят и на вицепрезидента тоалети?! Това ли е темата? Дори в деня на националния празник?!
Дори тогава ли не можем да потиснем желанието си да сме пенкелери? И да празнуваме заедно. И да МИСЛИМ заедно. Къде сме? Каква е реалността? Какво е бъдещето ни?
За какво говоря ли? За онова синьо-червено и какво-ли-още-не, дето ни дели от 90-те. За онова Левски-ЦСКА, в което влизаме с охота.
Така ли ще оцелеем като нация – ядящи се помежду си? Това ли са ни проблемите? Ако да – с мед да ги намажеш! На приема снощи, преди да зазвучи химна, се пошегувах с г-жа Йотова: “Да вземем да се уговаряме предварително, м?” Тя отвърна с усмивка: “Карай, току виж решили, че сме се уговорили.”

Не вярвах, че това ще се превърне в поредното отвличане на внимание от истинските проблеми на България. И все още не вярвам, че дотолкова сме отвикнали да мислим и да отсяваме важното.
Тук е мястото да цитирам Томас Джеферсън: Ако една нация очаква да бъде невежа и свободна, това не е било, и няма и да го бъде!
А всички мои критици искам да уверя, че за мен е важно как ме оценя човекът до мен. Защото съм негов избор. Не ваш! Не градете образ, който няма нищо общо с действителния. Ще рухне – рано или късно. (Правило на маркетинга).

Поздрав за съпруга ми, избран за президент с над 2 млн. гласа. Некупени! И не предимно червени! И нека е ясно – няма да спра да го подкрепям! Защото той пък е моят избор в личен план, пише “Ретро”.
П.С. Модните корифеи и стайлинг специалистите, приемете поздравите на Невена Николова. Дано ви светне защо работи предимно в Лондон, а не в София. Дръжте стандарта 😉 Обичаме ви!”, гласеше нахалното изявление на съпругата на Румен Радев, с което за пореден път го опозори и го принизи на нивото на говорене в кварталния фризьорски салон.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *