Топ теми

Георги Ижбехов от Копривлен стана последното попълнение в отбора на Михаела Филева, ще се бори за приза в „Гласът на България“

Георги Ижбехов от гоцеделчевското село Копривлен ще се бори за приза „Гласът на България“. 31-годишният професионален певец, който от 6 години живее и работи в София, беше последното попълнение в отбора на Михаела Филева. 
“Аз съм тук, за да изградя своята кариера и да променя живота си“, каза Георги преди изпълнението си. Щастието му се усмихна и сега ще следва своята мечта като последния певец, влязъл в отбора на Михаела Филева. Георги изпълни варианта на Frank Sinatra на песента „New York, New York“ .

По време на лайфа миналата вечер стана ясно, че преди време Георги преживял тежка физическа и психическа травма. Постепенно започнал да губи гласа си, а лекарите открили възли по гласните му струни. С всеки изминал ден ситуацията се влошавала, докато тембърът му тотално изчезнал. Георги се отчаял, а депресията не закъсняла. След дълго ходене по мъките младият мъж все пак успял да върне гласа си и решил да се яви в музикалния формат. Участието си в шоуто Георги посвети на годеницата си, която го подкрепяла в житейското изпитание.

Това не е първата му изява на голямата музикална сцена. След като първият сезон на музикално реалити Х-Factor

премина с достойното представяне на благоевградчанина  Мойсей, във второто издание на шоуто, през 2013 г., тогава 24-годишният музикант Георги Ижбехов е избран да продължи в тренировъчния лагер и след това за телевизионните лайфове. Ижбехов е завършил ЮЗУ „Н. Рилски”, специалност „Музикален театър”, и преди години се подвизаваше като певец по най-хитовите механи в Благоевград.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *