Георги Ковачки, ПП „АТАКА“: За да продължи реализирането на започналите проекти, д-р Камбитов трябва да е кметът на Благоевград

Д-р Атанас Камбитов, кандидат-кмет за трети мандат, издигнат от ПП ГЕРБ и Георги Ковачки, водач на листата на ПП „Атака“ подписаха декларация за сътрудничество. Те се обединиха около четири основни точки, а именно изграждане на Индустриална зона, по-чиста екологична среда, устойчива и балансирана демографска политика и развитие на култура и спорт.
Д-р Камбитов благодари за подкрепата и доверието, които получава.
„През годините имахме добър диалог. Убеден съм, че това е начало на едно добро сътрудничество в следващия  Общински съвет“, каза д-р Атанас Камбитов.
Георги Ковачки подчерта, че е убеден в ползотворната съвместна работа.
„Като бъдещи партньори ще работим за прозрачност. Най-много ще акцентираме върху икономиката на Община Благоевград. С изграждането на Индустриалната зона, вярвам, че д-р Камбитов ще направи необходимото за разкриването на много нови работни места. Има много проекти, които са стартирали и предстои да бъдат реализирани, а за да се случи това д-р Камбитов трябва да бъде кмет  и занапред.  Ще работим в името на хората“, каза Георги Ковачки.
ПП „Атака“, е поредната политическа партия, която декларира  подкрепата си за д-р Атанас Камбитов.  
Сред останалите формации, които застанаха зад кандидатурата му са: Местна коалиция ЕНП (ЕНП– СДС- БДО), с водач на листата Радослав Тасков, ЗС„Александър Стамболийски“, с водач Димитър Урдев, ПП АБВ, с водач Владимир Елезов, ОБТ „Български лейбъристи“, с водач Констанца Рупова. МК „Обединена социалдемокрация/ ПП „ОСД“ ПП,  „ЗНС“/, с водач Христо Ковачки.
Кандидатурата му за трети мандат е подкрепена и  от Синдикатите – КТ “Подкрепа“ и КНСБ, с които има подписани споразумения за сътрудничество и бъдещи действия за развитие на Благоевград полза на обществото.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *