ГЕРБ издига Даниел Митов за министър-председател

Народът направи комисия – парламентарните избори и ни постави на първо място. Това коментира премиерът Бойко Борисов.

“Трябва да се отнасяме с уважение към всички избиратели, които са застанали над тях. Но те са много по-малко. Съжалявам, че колегите от ВМРО и „Патриотичния фронт“ направиха като „Реформаторския блок“ и се явиха поотделно. Ако бяха заедно, някои щяха да са седми”, коментира изборния резултат на бившите си коалиционни партньори.

“Предлагам Цвета Караянчева от район Кърджали, където се справи срещу ДПС, за председател на парламента, и след това за зам.-председател на парламента, в случай че не бъде избрана”, посочи той.

Председател на ПГ ще бъде Десислава Атанасова, заместник ще бъде Тома Биков, разкри още Борисов.

Борисов информира още, че има много успехи и опит, спечелил е и лидерските битки срещу Корнелия Нинова и Христо Иванов. „ГЕРБ също е мажоритарна партия, затова искат да ни я махнат“. За мое най-голямо щастие имаме страхотен капитал в лицето на тази партия и доказа, че не се влияе от никого – яки структури, кадърни кметове, имаме право да ги критикуваме. Те направиха много за градовете си. Аз ги разбирам, бил съм кмет, подчерта още премиерът. „Две дини под една мишници не се носят, затова взех това решение да се оттегля от двете места от парламента“, посочи още Борисов.

Слави Трифонов е безспорно най-успешният човек в шоубизнеса, но сега това е друга сцена – трябват бързи смели решения. “Затова предлагаме и кабинет, готов съм с кабинет”. Той предлага Даниел Митов за премиер.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *