Гергана Здравкова  встъпи в длъжност като зам. кмет на Радомир

Гергана Здравкова е назначена със заповед на кмета Кирил Стоев за заместник- кмет на община Радомир.  Тя встъпи в длъжност от 1 февруари и е вторият заместник- кмет след гласуваната от общинския съвет нова структура на администрацията.

 Здравкова бе избрана за общински съветник от листата на местна коалиция „Коалиция ПП-ДБ“/БЗНС, ВМРО-БНД/. На 31 януари ОИК  на свое заседание прекратява правомощията на Здравкова по депозирано от нея заявление. На нейно място ОИК обяви  за избрана общински съветник Методея Методиева Христова-Димитрова от кандидатска листа на местна коалиция „Коалиция ПП-ДБ“/БЗНС, ВМРО-БНД/“.

Гергана Здравкова е завършила средното си образование в гимназията в село Дрен, след което се е дипломирала  като бакалавър по специалността Българска филология в Югозападния университет и магистратура по специалността Регионално развитие и управление от Софийския университет. До момента е работила в Министерството на земеделието, семейна е и със съпруга й Здравко Здравков имат дъщеря и син.

По време на предизборната кампания  за местни органи на властта Гергана Здравкова декларира: „Приятели, повечето от Вас знаят, че житейският ми път започва от с. Дрен и за моите почти 40 години винаги съм била част от дренци. Тук съм израснала, тук съм завършила средното си образование и тук е сърцето ми. С ентусиазъм и много желание се включвам в различни инициативи на местно ниво. И сега, отново с ентусиазъм и отговорност приех да бъда кандидат за общински съветник от екипа на Радомир и Кирил Стоев – човек с неоспорими качества. Вярвам, че чрез идеи, прозрачност, упоритост и честност ще подобрим средата, в която живеем!“.

    КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *