Гери Дончева започна работа в дом за възрастни

Моделката и бивша ТВ водеща Гери Дончева се впусна в коренно различна работа от досегашната, узна HotArena.

Отскоро тя е пи ар мениджър на най-голямата болница за рехабилитация “Сердика” и нейната резиденция за възрастни хора в Банкя, към която има и хоспис. В дома им организират киновечери, театрални постанавки с любими актьори, има зала за спорт и йога, а на върха бар с барбекю. Поканил я изпълнителният директор Емил Янков, който познавал работата й като пи ар, с която тя се занимава от година. 

“Съгласих се на мига. Попаднах на уникален екип и всеки помага на другия, работим в унисон. Представете си един гигантски оркестър от над 200 човека, които произвеждат приятна мелодия”, споделя Гери пред Галерия. Нейна колежка е актрисата Ани Михайлова, която работи като психолог в дома. В началото на август Гери ще организира турнир с купи и медали в резиденцията за възрастни в Банкя. 

Освен с нова работа, Гери може да се похвали и с ново хоби да отглежда цветя. “В градината ми всичко е по мой проект, полива се ежедневно, имам над 15 различни вида растения и ми харесва да гледам ежедневното им развитие”, разкрива още тя. Известна като любител на пътешествията, засега Гери се въздържа от далечни пътувания, защото заради пандемията е трудно човек да планира нещо.

Тя обаче успяла да си почине в Гърция, в райско кътче, на което ходи за поредна година. Моделката продължава и с писането на детски книжки, като премиерата на последната беше в края на миналата година. Предстои издаване на последните две от поредицата “Приказни истории”. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *