Главните специалисти в община Разлог Р. Джамбазки и К. Стойчева спечелиха конкурсите за шефове на отделите ТСУ и „Образование”

Общинските служители Румен Джамбазки и Катерина Стойчева спечелиха конкурсите за началник на два от отделите на Общинска администрация – Разлог.

Инж. Румен Джамбазки застава начело на отдел ТСУ към дирекция „Икономически дейности, благоустрояване и екология“, където работи като главен експерт от дълги години. Досега отдела оглавяваше инж. Спасимир Звънчаров, който се отказа и това наложи да бъде обявен конкурс за длъжността. Освен инж. Джамбазки документи бе депозирала и Венета Драговчева, която е завършила финансово-счетоводен мениджмънт, но без техническо образование и без опит в областта.

Общинската служителка Катерина Стойчева пък оглавява отдел „Образование, култура, младежки дейности и спорт“ към дирекция „Хуманитарни дейности“ към община Разлог. Тя заема мястото на инж. Нина Кисова, която се пенсионира. Катерина Стойчева и досега работеше в същия отдел като главен специалист. Изборът й бе очакван, тъй като бе единствен кандидат за поста. Катерина Стойчева е с опит в областта на туризма, където е работила като мениджър. Пет години е била и обществен възпитател към местната комисия за борба с противообществените при малолетни и непълнолетни.

ЯНА ЙОРДАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *