Гласувайте! Голямата награда LCD телевизор очаква вашия Любим учител на Пиринско! Четирима се откъснаха в битката за фаворит

Само седмица след старта на конкурса „Любим учител”, организиран от вестник „Струма” за шеста поредна година, битката за призовото отличие навлиза в разгара си, а четирима преподаватели се откъснаха със солидна преднина.

Водач във временната класация е Заприна Глушкова от СУ „Никола Вапцаров” в Хаджидимово, следвана от Христо Йорданов от Спортното училище в Сандански.

Ирена Стамболиева от VII СУ ”Кузман Шапкарев” и Димитър Стойчев от ПМГ „Акад. С. Корольов” се изправят в люта битка за третото място.

Анкетите по училища в Благоевград приключиха, учениците номинираха любимите си преподаватели, давайки им солидна преднина в надпреварата.

Тази седмица учениците в областта също ще имат шанса да подкрепят своя фаворит.

Тази година голямата награда за Любимия учител на Пиринско е  LCD телевизор.

Преди шест години стартирахме с амбицията да провокираме читателите си и да отдадем заслуженото на българския учител, да се огледаме в битието си,  да намерим днешните будители. Във времето се учехме и всяка година подобрявахме критериите и наградите. Правим го и сега, на шестото издание.

Ето критериите, с които ще се определи Любимият учител на 2018:

Активността при гласуването на сайта ни struma.bg дава 30 % тежест за крайния резултат. 20 % от оценката ще се формират от анкетите на учениците, които, както всяка година, ще направим във всички училища в областта, които се включиха в конкурса. Останалите 50 % от крайната оценка зависят от номинирания от Вас учител. Тя ще се формира от есе, в което преподавателите, получили най-силна подкрепа, ще трябва да изложат вижданията си. Темата тази година е  „С какво практиката допълни наученото на университетската скамейка?“, а есето трябва да е придружено от кратка визитка. Писмените работи ще се оценяват от независимо експертно жури.

Мащабите на конкурса „Любим учител 2018“ и тази година се простират на територията на цялата Благоевградска област и участват преподаватели от Благоевград, Сандански, Симитли, Кресна, Петрич, Гоцеделчевския район, Разлог, Банско, Якоруда и Белица.

В гласуването могат да се включат всички учащи се, родители и читатели на платформата „Любим учител” на www.struma.bg.

Не забравяйте да подкрепите Вашия фаворит!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *